måndag 31 mars 2008

Lupe visar styrka!

Tidpunkten för ett utbrott närmar sig!

Med anledning av att bolaget har många projekt på gång, höjs temperaturen för efterlängtade positiva besked från bolaget. Närmast har vi Alvheim-projektet, där produktionen inletts

Aktien har efter lågpunkten vid 52,25 kr den 22 januari, återhämtat sig på ett imponerande sätt och vi ser i grafen kursutvecklingen innehåller såväl stigande toppar som bottnar. En annan positiv signal, var att rekylen i mars månad stannade just på 72-73 kr!

Studerar vi de "tröga" indikatorerna McDean och Stochastic34, ser vi att båda tenderar att bryta upp väldigt fint. McDean i synnerhet, där vi kan få en cross uppåt, vilket kittlar fantasin. Fullbordas denna, vilket jag tror, ställs vi inför ett test av motståndsnivån 80-82 kronor, där vi i förlängningen kan bryta upp och att aktien i första hand skall testa av 84 kronor! På veckografen får jag samma information om att aktien kan vara mogen för en uppgång!

I grafen har jag även infogat MA5 och 20. Just MA20 har intagit en horisontell utveckling och mitt budskap är, att håller sig aktien kvar på i skrivande stund runt 80 kronor under resten av veckan, kommer M20 vrida sig upp. Detta är ett ytterligare positivt tecken som stärker den förväntade positiva utvecklingen kommande veckor.

Ett genombrott av 84 kronor skulle innebära att den två år långa nedtrenden bryts och att en ny epok inleds för såväl bolaget som dess aktieägare! Viss kurspaus kan förväntas runt 90 kronor, men signalerna på de tekniska grunderna, bekräftar att utvecklingen blir mycket intressant för resten av 2008.
Sudan och Lagansky är två större exploateringar som kan mynna ut i extremt stora överraskningar om provborrningarna blir lyckosamma. Sudan pågår och Lagansky lär aktualiseras april/maj.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Tycker du gör bra analyser.
Vad har du för TA-program?
Vad tror du om analyzer?

H-O M