måndag 31 mars 2008

Tanganyika förbereder ett genombrott?

Bevaka 110 kronor!

Tanganyika Oil lockar allt fler köpare och kursen stiger. Motståndsnivån vid 108-110 kronor har varit intakt och vi vet att nivån är betydelsefull, eftersom säljsignalen i slutet på oktober 2007 skulle visa sig vara extremt starkt från just nämnda nivå. Efter en bottenkänning vid 58 kronor den 22 januari, har uppgången speglat nedgången på ett stilfullt och symmetriskt vis. Vi ser att en upp-o-ner-vänd HS-formation i princip färdigbildats, där 108 kronor bedöms vara sista utposten på ovansidan.

Indikatorerna föll tillbaka något i samband när vinsthemtagningarna satte in i början på mars månad, men har tillfrisknat på ett utmanande sätt. Jag tror att nästa gång aktien testar motståndsnivån vid 108 kronor, bedöms chanserna som mycket goda att kursen passerar 110 kronor och att vi därmed kan förvänta oss kursen etablera sig i nästa trading-range, nämligen 113 - 125 kronor.

Vi ser även att MA5 är på gång att bryta upp igenom MA20, vilket stärker min tro på ett kommande genombrott inom kort. Veckografen ger samma budskap! Att dessutom insiders köper en stor post aktier i bolaget, borgar för att spännande saker ligger i pipelinen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

till Tom, bra site (blogg).
Jag undrar över vilken utbildnng du har i finansvärlden eller vilka böcker du läst eller är du autodidakt? mvh stött o blött.

Mickegolf sa...

Tycker att du tar upp bra saker på din blogg och jag läser den med förtjusning.
Micke

Hausse och Baisse sa...

Till Stött o blött!
Pengaflöden har intresserat mig sedan barnsben men saknar formell utbildning på området. Lärd av erfarenhet får man väl summera det med. National- och företagsekonomi är en vetenskap, medan beteendevetenskapen får betraktas som abstrakt. Tekniskt analys är då ett gott hjälpmedel som skingrar röken!
/Tom